lördag 15 oktober 2011

The Kids Are D.I.Y.-ing It For Themselves!

Ja det är ingen nyhet för "oss" att alla att ryktena om scenens död är vida överdriven i residensstaden. Den är där den alltid har varit. Välmående. Det är många som tagit på sig att återuppliva den - för det var visst alltid bättre förr. Men det är väldigt få av dessa som dyker upp och tar pulsen på scenen där den står, lever och levererar. Sydöstran(kudos till Maria & Jens) har senaste tiden tagit tag i det. Och ja, upptäckt att den som sagt mår väldigt bra.

Här har vi en artikel om mångfalden på ODEN. Under kvällen spelade Glitter, Vicious Dogs, Daze The Maze(keps-funk) och Follow The Captain. Med andra ord täckte man upp så vitt skilda saker som spex-grind, powerviolence, kepsfunk och metalcore! Klicka på bilden och läs artikeln.


Att tisdagens spelning på PORSLINAN var lika lyckad vet vi redan. Nu har vi en bild som man kan förstora och läsa och förundras över.


Men som sagt, av mångfald mår kulturlivet bäst av. Och världen i stort också. Så här kommer en hint av vad som kommer nästa fredag. Ellda, Budji och Ajdin.


Innan dess hinner man såklart med ett brädspelscafé också. Allt hänger ihop. Ingen klara sig ensam. Ingen subkultur är en ö. Etcetera etcetera.

0455 Area Code Kids are on a roll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar