tisdag 28 juni 2011

I väntan på den absoluta nollpunkten tar jag min tillflykt till de gamla ekarna för att undvika solen!


Om man nu nödvändigtvis ska jämföra länets black metal band mot varandra så får man väl motvilligt konstatera att Istapp får ta rollen som schwarzwaldtårta medan Old Oak är hårdbrödet du inte ens hittar hos den mest välsorterade matbutiken.

Med ett släpp på Metal Blade, fantastiskt titulerat "Blekinge", lyckas Istapp gå en både hal och underkyld balansgång mellan Sportlov och Immortal. Tack och lov utan någonsin bli buskis.

På Metal Blade kan man även hitta King Diamond som i Mercyful Fate snickrade ihop låten The Old Oak. Som bitvis inspirerat det senare bandets namnval. Ja inte bara det - vi är för helvete i Blekinge! Landskapsblommor är helt enkelt för menlöst för oss. Så vi har såklart en ek!

Om du får tag på en av Old Oaks hett eftertraktade röda kassetterna med bandets debut "Den Stora Branden" kan du skratta dig lycklig. Ja om du ens får tag i någon av de 100 exemplaren av
den svarta versionen kan du också skratta dig lycklig. Ja som knäckebröds-bandet i sammanhanget så kan det väl knappast komma som en chock att man föredrog att släppa på, det i sammanhanget, klassiska MC-formatet.

Om man däremot inte är så mycket för just det fysiska formatet, så har man inga bekymmer, då löser man det hela genom att digitalt gå hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar