fredag 9 september 2011

Wake me up/Take me to the city/Wake me up/I make myself so pretty

I lördags kom Moloken förbi Awesometown. Och spelade hela det nya albumet Rural i ett svep. Ja det är inte släppt än men jag vågar säga att vi i publiken var eniga. Fy fan vad bra. Fy fan vad mörkt, Fy fan vad gött! Här ovan syns en något improviserad gruppbild som togs när det var dags för nerrigg på de som var kvar. All in all var det en fantastiskt trevlig kväll. Band som föregick Moloken var I Lagens Namn och DC Morf.

På söndag är det spelninge igen på ODEN. Då är det Köpenhamns all-star banden Torchlight och Bottom Feeder som delar sen med 371s Kael. Det blir kort och gott punk goes mangelmetal. Lite kuriosa är att Holmbergarna i Kael var med i Skörda. Skörda bestod även av Simon(Uppergate & Infinite Wipeout) på gitarr, Johan(numera Shellback) på sång och Max (Forskin Fester, The Shattering, Pluton Satan, Carolina Liar för att nämna en handfull) bakom trummorna.

Sen kanske det ska förtydligas så här i efterhand att This Gift Is A Curse inte spelar på ODEN den 11:e oktober. Utan den konserten sker i Porslinans lokaler. Så det blir spelning! Och de har med sig ett galet Italienskt HC-band, Curse This Ocean Men inte på ODEN. Ser du någon i Follow The Captain. Säg till dem att de hör av sig till Porslinan om de vill spela. För de ska nämligen inte spela på ODEN!!!

Men skit i det nu. Peppa på den 11:e sep nu!
Kudos till Björn med vaderna som tog gruppbilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar