måndag 16 januari 2012

Happy & Hopeless/ Lund tur och retur.

Senaste konserten var i Lund på Hemgården. Vi tog tåget - tur&retur.

"Vau fan hau deu me Bläkinge åh göra!"

Stopp och belägg. Som du ser spelade Trophies där, som såklart är bördiga från östra Blekinge. Självklart så fanns en handfull av 371 Awesometown gladast 0455 Area Code Kids på plats, inklusive undertecknad och Vad-Björn (2:51 in).

Det har filmats en del. Så jag måste ta mig samman och redigera ihop något. Kan någon rekommendera ett vettigt program för klipp och klistra med film. Samt fixande med ljudfilerna uppe på det? Extremt tacksam för bra tips. Dåliga tips orkar jag inte med.
Jag har någon dag i veckan som jag visst är ledig. Så då tänkte jag hinna med det.

Tills dess får ni nöja er med bilder. Kudos till Björn för bilderna.




På det stora hela så var det en trevlig tillställning. Ryssarna var såklart lite sena. Så allt drog ut på tiden. Vilket ledde till att vi inte riktigt hade möjligheten att stanna till slutet. Men sånt är livet.

Summa sauroman: Första bandet ut Grown By Earth verkade lite nerviga i början. Det hela blev väl inte bättre av att allt verkade utrustningsmässigt gå åt skogen. Men bandet verkar helt klart lovande. Det var känslomässig hardcore av europeiskt snitt. Lite fler timmar i replokalen och ett par livespelningar till sen kommer det nog sitta som en fläskläpp.

Trophies
spelade bara nya låtar. Och det mesta satt väl som det skulle. En baslåda pajade och en glappig mikrofonkabel försökte sätta käppar i hjulet. Men det var inte så farligt tack och lov. Det var även premiär för Björn och Erik. Ny basist och gitarrist. De genomförde sina respektive bitar med bravur. Hoppas de repar in några gamla sing-a-long dängor innan de kommer förbi 371 Awesometown i februari.

Sist ut var Ryssarna i Euglena. Efter en kackig inledning där första två framförandena lät som bäst dåligt spenderad replokalstid. Sen så small det helt plötsligt till. Det slets upp ett svart hål till en Lovecraftiansk ångest-dimension där alla diggar hardcore. Fint som snus. Tänk lite This Gift Is A Cvrse fast med rötter från Сáнкт-Петербýрг. Tummen upp med andra ord.

Men som sagt. Det finns rörliga bilder. Det behövs bara ett bra program att redigera det i.

Appropå döds-hardcore, Dead Flesh Fashion har en blogg. Följ den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar