måndag 4 juli 2011

Alla vill ha mer / ingen orkar kolla / ge mig mer / spelning den 21 juli /




Det vankas suverän sommar spelning i ODENS lokaler. Hur suverän undrar du då? Fantastiskt. Man täcker upp från hela spektret med 0445-band. Från annan kommun men fortfarande blekinge-band. Ett band från grannlänet och så slutligen ett band från vårat grannland.

Utöver de fastställda banden så ryktas det visst om Mattisborgen har fått konkurrens som Stauns roligaste och ondaste band. Och att detta nya band kommer bjuda på några låtar tidigt in i kvällen. Om de lyckas få tillgång till Wämöparken natten till den 21:e juli vill säga. För att offra getter och ägna sig åt allmänt blotande. Inte bränna gamla stugor. Lyckas de med det så kommer de gamla asarna le åt deras håll och de uppträder utan krusiduller. För alla rollspelare där ute, om bandet lyckas med en perfekt "frambesvärja gudarnas tillåtelse" så kommer även Awesoemtowns motsvarighet till Kylesa(med en trummis och mer keps) att spela i tio minuter.

Från Crust till Rock'n'roll Punk till Power Pop till Pop med inslag av indiescenen UK-94!!

Så vi har REDD från Norge som är sjukt bra episk crust. Du tror mig inte? Nämen kolla in här då! Så var det avklarat. Du gillar Tragedy eller From Ashes Rise - då är du dum i huvudet om du inte svänger förbi.

Sen har vi Telephonehookers, ösig powerockenroll som får mig att tänka lika delar på tidig Hellacopters som engelskspråkiga Eddie Meduza hits! Fast inte riktigt så heller. Jag lyckas nog inte reda ut det här så du får titta&lyssna själv!

Karlshamn är mer en Nyx Negativ, till exempel Granny Goes StreetFighting. Rock'n'roll Pönk med inslag av könsrock i texterna. Mycket underhållande!!!

Sen har vi Stauns smalast killarna som spel bred pop. Lämnar flickhjärtan i brand och pojkögon tårfyllda! Jag syftar självklart på The Dots. Någon mer presentation än så behöver de väl knappast i nuläget.

Plus en eller flera hemliga akter!!!

HUR GÖR JAG FÖR ATT GÅ PÅ DEN HÄR FANTASTISKA SOMMARSPELNINGEN, hör jag er ropa i kör! Man tar - om man bor utanför 0455-området så kan man ta tåget eller bussen - sig till Karlskrona och sen så letar man upp ODEN. Karta Här!
Så ser man till att hänga på låset vid 17:30. Första bandet går på 18:00 och vi väntar inte för någon. Så se till att vara på plats.
Det hela kostar 30 spänn. Det är mindre en påse chips och en cola. Så inga ursäkter om att det är för dyrt eller att man inte har råd. Alla har råd med 30 spänn. Du kan börja spara redan nu. Du behöver tigga ihop 2 kronor om dagen för att vara på säkra sidan. Hur svårt är det?
Så håll dig nykter. Håll dig glad. Oavsett ålder så är du välkommen. Och så kan man avsluta kvällen med gemensamt gruppbad vid bryggan bakom ODEN vid kungsbron ungefär.

Låter inte det som en extremt bra ide?!?! Vi tar så klart även peppiga gruppbilder för att visa upp för andra städer i Sverige om hur pepp & pma man är i 371 Awesometown!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar