fredag 1 juli 2011

We´ll all stand together / Our hair is getting short

Oi! The Weekend -Del två. På den lite i den här kontexten trista lokalen Karlskrona Konsthall, 371 Awesometown. Konsthallen luktar inte så mycket pub och arbetarklass som man skulle önska. Och den extrema takhöjden gör att hur mycket folk det än är känns det alltid halvtomt. Men det finns inget annat ställe med en scen där man kan slänga upp en sådan här baluns så jag förstår ändå Aron från On The Job, som ligger bakom hela arrangemanget.

Som Blekinge-kuriosa kan meddelas att det inom bandet ryms erfarenheter från bland annat Akut Skjut, The Bones, The Kenny Rogers, Sinners Since Birth för att nämna en handfull band.

Inget av dessa band kommer på något sätt spela live på årets upplaga av Oi! The Weekend. Det gör däremot Argy Bargy (UK), Perkele(GBG), Volxsturm(DE) och Prins Carl(V-ås) på fredagen. Lördagskvällenbjuder på Infa Riot(UK), Bad Co. Project(DE) och Gumbles(DE).

I tillägg så är det för- och efter-fest på Play.Bar med akustisk oi.. eller jag tycker väl det är mer "this machine kills facist"-rock jag. Lätt värt att kolla in. Kvinnan som står för underhållningen är kanadensiska Jenny Woo.

Så ligger det till. Hälften av biljetterna är visst redan utsålda så den som vill vara säker på att få träffa alla sina korthåriga vänner bör köpa nu innan det är kört.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar