torsdag 7 juli 2011

Den unge herr John Romita Jr lidande/Hur han hittade till Odens portar/

Det har framkommit att vi glömmer bort att alla som vill gå på spelning inte är 0455 Area Code Kids utan faktiskt kan komma från näraliggande kommuner. Då är det inte alltid så lätt att gå på spelning. Om man inte vet hur man hittar. Hur man hittar till kulturhuset ODEN är tack och lov inte så svårt. På det stora hela så kan man säga att från järnvägsstationen så är det ungefär totalt två vänstersvängar och en högersväng. Så vi tittar på bilden här under.

Vad man gör är att från järnvägstationen så går man genom eller längs med cykelbanan förbi Hoglands Park. Det är en stor grön park. Du bör kunna se den direkt när du går ut från tåget mer eller mindre.
När du passerat hela parken så är det en liten backe. Den bör vem som helst klara av att bestiga. Sen tar du till vänster. Du vet att du är rätt när du är på en gågata. Du har på vänster sida ett köpcenter som heter Kronan till exempel.
Du går rakt fram, ja efter att du sväng till vänster. Efter ett tag kommer du ha en fisk-fontän på din högra sida. Det är bra. Du är på rätt väg. Bara fortsätt. Efter ett tag så bör du ha Hemköp på din vänstra sida. Det är bra. Du fortsätter att gå. Oj nu har du helt plötsligt Play.Bar och Redlight Pizzeria på din högra sida. Det är ausa-brau. Snart svänger du till höger. Så fort du kan efter att du passerat Play.Bar.
Nu blir det lite nedförslutning. Det är ingen fara du bör kunna hålla balansen. Du går ned tills du kommer till Arena Pizzeria. Du bör nu befinna dig på Drottninggatan vid det här laget. När du har Arena på din högra sida så bör du se en stor grusplan snett över vägen. Gå mot den.
Väl inne på grusplanen så sneddar du över den mot det orangea huset med den jättestora skylten som det står KULTURHUSET ODEN på. Tror jag det står. Nåt åt det hållet i alla fall.

En bra grej att göra är att ta tiden på ett ungefär hur lång tid det tar att ta sig från järnvägsstationen till Oden. För 21:38 går sista tåget mor exempelvis Ronneby och Karlshamn. Så vet man ungefär hur lång tid det tog att ta sig till Oden så borde man kunna räkna ut hur lång tid det tar att ta sig tillbaka.

Några som hittade hit i påskas var ALENAH. Och de kom hela vägen från Dals Långed. Så sååå svårt kan det inte vara. Och om du tycker det du ser låter lite otydligt så kan du alltid hitta dom på spootify. Vill du sen ha ALENAH i din lilla iPhone eller vad det nu kan vara du sparar dina mp3or så kan du ladda ned deras EP Sotiga Liljor i Seine här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar